ЛАБОРАТОРИИ FILORGA
ЕКСПЕРТИ В

АНТИ-ЕЙДЖ

КОЗМЕТИКАТА

 

 

 

 

didier-tabary

DIDIER TABARY

ПРЕЗИДЕНТ НА LABORATOIRES FILORGA

 

“Повече от 30 години лабораториите на Filorga предлагат специализирани решения за противостарееща грижа. Днес Filorga е лидер на пазара, предоставящ решения в борбата със стареенето на кожата, както за медицински лица за професионална употреба, така и за крайния клиент. Filorga се гордее със своите иновативни нехирургични анти-ейдж решения, сред които филъри за фини и дълбоки линии, полиревитализиращи инжекции NCTF®, пилинги, фотостимулация (LED). Ние в Filorga вярваме, че добрите резултати зависят от високо ефективни процедури, извършени с най-удачните продукти и посредством правилната техника: това е нашият ключ към успеха. Нашите продукти са на световно ниво, разработени от екип учени от международно признати експерти в областта (медици, биолози, фармацевти и козметици). Нашите естетични медицински продукти могат да бъдат намерени в 60 страни по цял свят.

Когато започнах да ръководя Filorga през 2006 година, моята цел беше да направя естетичната медицина достъпна за всички. И така през 2007 година нашата лаборатория беше първата, която представи на пазара козметика против стареене достъпна и за крайния потребител. От тогава тези продукти придобиха световноизвестно признание и се предлагат в 40 държави по целия свят.

Наша цел е да превърнем Filorga в световен eталон за ефективни анти-ейдж решения. През 2014 година ние ще инвестираме повече от 20% от нашите приходи от R&D, разработвайки и създавайки продукти, целящи още по-адекватен отговор на специфичните Ви нужди.”

КЛЮЧОВИ ГОДИНИ В ИСТОРИЯТА НА FILORGA

1978

1978

Лабораториите на Filorga са основани от Mишел Торджман, френски лекар специалист по естетична медицина и ентусиазиран клетъчен биолог. Преди ботоксът да добие популярност, д-р Торджман разработва инжекторни продукти на основата на хиалуронова киселина за професионална употреба и създава NCTC – мезотерапевтичен продукт против стареене на кожата, който впоследствие се превръща в най-продавания продукт на марката NCTF® – Златният стандарт в мезотерапията.

19881988

NCTF® ( NEW CELLULAR TREATMENT FORMULA )

NCTC се преименува на NCTF®, мезотерапевтичен продукт, който ревитализира и хидратира кожа загубила блясък и плътност, заличава както фини, така и дълбокки линии.

УНИКАЛНА ВИСОКО ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА ЗА КЛЕТЪЧНО СТУМУЛИРАНЕ

Международно признат Златен стандарт в естетичната медицина – ефективност и безупречен профил на безопасност.

Уникален състав: Комбинация от 54 + 1 активни съставки с биологичен произход, активират изцяло клетъчния метаболизъм:

23 аминокиселини, 5 нуклеотидни бази, 12 витамина, 6 минерала, 6 коензима, 2 антиоксиданта + Хиалуронова киселина

Доказана цялостна ефективност – 72 часа след приложение:

  • Стимулира клетъчното обновяване: +147% нови фибробласти
  • Увеличава плътността на кожата: +256% повече колаген
  • Увеличава еластичността: +366% повече еластин
  • Повишава клетъчната защита: +90% по-висока защита от свободните радикали

2007

2007

Лаборатории FILORGA лансират Medi-cosmetique, гама козметични продукти, продавани без рецепта, предназначени за крайния клиент и вдъхновени от нехирургичните анти-ейдж процедури.

2009

2009

Лаборатории Filorga представят X-HA3, първата инжективна поливалентна мрежеста хиалуронова киселина, приложима в различни части от лицето. През 2010 г. обхвата на инжекцията се разширява, за да включи X-HA Volume (попълване на дълбоки линии и възобновяване на обема) и MHA18 (повърхностни линии).

2011

2011

Лаборатории Filorga откриват своя първи спа център в Париж.

2013

2013

През януари, лаборатории Filorga придобиват нова технология в без операционните процедури, борещи се със стареенето на кожата, която действа като био моделиране. Тази техника използва LEDs, за да подобри вида на кожата и да намали стриите или косопада.

През февруари се лансира и линията SKIN PERFUSION , специално разработена за медицински спа центрове и висококатегорийни салони.

FILORGA В БЪЛГАРИЯ