20/03/2017

SKIN ABSOLUTE SET

By admin In
Промоция!

627.00лв. 427.00лв.

Глобална грижа против стареене

 

 

Изчерпан

Описание

SKIN ABSOLUTE DAY CRÈME®

Дневен крем против стареене разработен по иновативна формула, съдържаща комплекс от ензими, Photolyase и бял сапфир, улавящи UV и инфраред лъчите през деня, за да ги трансформира в енергия за кожата. Целта е да оптимизира забавените процеси на работа на клетките, вследствие на стареенето на кожата, за цялостно възстановяване. Photolyase, извлечен от синьо водорасло, стимулира възстановителните процеси за поправяне на ДНК щетите в кожата и противодейства на процесите на стареене от първоизточника, и така кожата получава дълготраен подмладяващ ефект. Белият сапфир и фруктаните възвръщат блясъка на лицето и го запазват продължително време. Кожата сияе отвътре навън. NCTF ® комплекс и хиалуронова киселина изпълват кожата и я хидратират в дълбочина.

Начин на употреба:
Нанасяйте SKIN ABSOLUTE DAY сутрин на лице, шия и деколте.
Опаковка: 50 мл.

SKIN-ABSOLUTE NIGHT ®

Нощен крем против стареене разработен по иновативна формула съдържаща метеоритен прах и кафяво алгае реактивир 14 гена в кожата, които подпомагат клетъчното възстановяване през нощта.  действие срещу бръчки, отпуснат контур, тъмни кръгове, пигментни петна, уморена кожа със сивкав тен. Колагенов пептид заедно с хиалуронова киселина стимулират синтеза на поддържащите кожата фибри, за по-стегнат вид и кожа без тъмни кръгове и пигментни петна. Възпрепятства процеса на тирозиназа с помощта на екстракт от пшеничени трици. Зарежда кожата с витамин С за сияен и изравнен тен.

Начин на употреба:
Нанасяйте SKIN ABSOLUTE NIGHT вечер на лице, шия и деколте.
Опаковка: 50 мл.

EYES ABSOLUTE ®

Луксозна грижа за най-деликатната зона на лицето – околоочния контур. Иновативната формула съдържаща, активни съставки с ботокс-подобен ефект, намаляващ видимо дълбоките бръчки и линиите, следствие на сухота. Също така във формулата си притежава и дуо растителни екстракти, които лифтират горния клепач. Комплекс от дрениращи съставки богати на пептиди подобряват микроциркулацията и видимо намаляват тъмните кръгове и подпухването. Екстракт от бели перли в комбинация с озаряващи агенти, възвръщат блясъка и отразяват светлината за по-озарен поглед. Бръчките и признаците на умора са видимо намалени, благодарение на пептид + изофлавон, а миглите са укрепени и заздравени. Продукта е с крио апликатор , който създава моментален охлаждащ ефект.

Начин на употреба:
Нанасяйте ЕYES ABSOLUTE сутрин и вечер с лек натиск и кръгообразни масажни  движения както под очите, така и на горния клепач. Може да се използва и в непосредствена близост до миглите за подсилване на растежа им.

Опаковка: 15 мл