06/12/2018

HAND-ABSOLUTE® -50%

By admin In
Промоция!

45.00лв. 22.50лв.

Нанасяйте по всяко време при нужда, с леки масажни движения. С помощта на накрайника нанасяйте в областта на кожичките около нокътя. За нанасяне на ръцете отвъртете накрайника и нанесете от крема.
Водоустойчива формула.

Изчерпан

Описание

HAND-ABSOLUTE ®

СУХИ РЪЦЕ С ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ, СТРАДАЩИ ОТ ЛИПСА НА ПОДХРАНВАНЕ И КОМФОРТ, УВРЕДЕНИ И ЧУПЛИВИ НОКТИ, НЕРАВНОМЕРЕН ТЕН. ПОДМЛАДЯВАЩ МАНИКЮР ЗА 30 ДНИ.

Изключително подхранване. Комплекс от възстановяващи масла в бързопроникваща кремообразна текстура хидратира в дълбочина още от първото нанасяне.

Пълен анти-ейдж. Капсулована хиалуронова киселина с високомолекулно тегло, липо-аминокиселина и колаген възвръщат обема и изглаждат кожата, като подпомагат уплътняването, изпълват  я и оформят тънките зони.

Изравняване на тена. Скъпоценен екстракт от морска Лилия забавя синтеза на меланин за намаляване на пигментацията и възпрепятстване захващането на меланина върху кератиноцитите.

Укрепване на ноктите. Ценен комплекс с про-кератин подобрява цялостния вид на ноктите. Резълтатът е по-гладки, здрави и по-малко чупливи нокти.

Резултатите :
73 % редуциране синтеза на меланин
62 % намаляване на меланина на повърхността на кожата.
26 % ускоряване на растежа на ноктите

СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ, БРЪЧКИТЕ СА ИЗГЛАДЕНИ, ТЪМНИТЕ ПЕТНА СА ЗАЛИЧЕНИ, НОКТИТЕ СА ПО-ЗДРАВИ, РЪЦЕТЕ ПРИДОБИВАТ ПО-МЛАДЕЖКИ ВИД.

Обем: 50 мл туба