All for Joomla The Word of Web Design

NCEF-ESSENCE

99.00лв.

РЕГЕНЕРИРАЩ ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН

ПОДГОТВЯ КОЖАТА ЗА ПО-ДОБРОТО АБСОРБИРАНЕ НА КОЗМЕТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ.

Супер хидратиращ екстракт от градински чай в 3D матрица

Благодарение на 3D матрицата, която подобрява влагозадържащите свойства на кожата, AQUA-MX технологията подсилва хидратацията й.

Екстрактът от градински чай,който предотвратява загубата на трансепидермалната вода в кожата, осигурява 24 часа хидратация. След като кожата е добре хидратирана , може да асимилира по- ефективно следващите продукти като серум, крем и т.н.

Полиревитализиращ NCEF е в комбинация с полизахарид, идентичен на произвеждания от микроорганизми, живеещи във водите на Полинезия. Комбинацията е с цел защита на кожата от външните агресори. (UV, pH.).

Уникалния състав на NCEF комплекс, ревитализира и регенерира кожата в дълбочина, докато полизахарид, нежно ексфолира повърхността й, за да елиминира замърсяванията и да разкрие по- свежа и сияйна кожа.

За разлика от обикновения лосион, който допълва почистването на кожата, хидратиращия концентрат е с по-високо съдържание  на хидратиращи съставки и подсилва действието на активните съставки от грижата за кожата.

Текстура – нежен ултрахидратиращ  гел.

Използвайте сутрин и/или вечер след отстраняване на грима и преди серума за лице. Нанесете няколко капки на дланта на ръката или на памучен тампон. Разнесете на цяло лице до пълното абсорбиране на продукта. Без отмиване

Опаковка: 150 мл.

3 налични