03/02/2017

NCTF ESSENCE ®

By admin In

99.00лв.

Използвайте сутрин и/или вечер след отстраняване на грима и преди серума за лице. Нанесете няколко капки на дланта на ръката или на памучен тампон. Разнесете на цяло лице до пълното абсорбиране на продукта. Без отмиване

Опаковка: 150 мл.

Описание

РЕГЕНЕРИРАЩ ХИДРАТИРАЩ КОНЦЕНТРАТ.  ПОДГОТВЯ КОЖАТА ЗА ПО-ДОБРОТО АБСОРБИРАНЕ НА КОЗМЕТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ.
NCTF- REVERSE® Е ПЪРВАТА КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ С 10х ПО- ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА NCTF® КОКТЕЙЛ. ЕКВИВАЛЕНТА НА ЕДИН ФЛАКОН  NCTF®  / 3 ml. / СЕ СЪДЪРЖА ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ПРОДУКТИТЕ НА NCTF – REVERSE®

Съдържа еквивалента на 1 флакон регенериращ NCTF= 5 ползи за кожата : БРЪЧКИ – РАВЕН ТЕН – БЛЯСЪК – СТЯГАНЕ –ПОРИ
ПОДСИЛЕНО ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ:
ХИДРАТАЦИЯ : ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ В КОМБИНАЦИЯ С РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ
Супер хидратиращ екстракт от градински чай  в 3D матрица
ДЕЙСТВИЕ:Благодарение на 3D матрицата, която подобрява влагозадържащите свойства на кожата, AQUA-MX технологията подсилва хидратацията й.
Екстрактът от градински чай,който предотвратява загубата на трансепидермалната вода в кожата, осигурява 24 часа хидратация. След като кожата е добре хидратирана , може да асимилира по- ефективно следващите продукти като серум, крем и т.н.
РЕЗУЛТАТИ : БЪРЗ ВИДИМ ЕФЕКТ И ЗАДЪРЖАНЕ НА ТРАЙНО ХИДРАТИРАНА  КОЖА
БЛЯСЪК: NCTF + ПОЛИЗАХАРИДИ
Полиревитализиращ NCTF е в комбинация с полизахарид, идентичен на произвеждания от микроорганизми, живеещи във водите на Полинезия. Комбинацията е с цел защита на кожата от външните агресори. (UV, pH.).
ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА И ЗАЩИТА
Уникалния състав на NCTF комплекс, ревитализира и регенерира кожата в дълбочина, докато полизахарид, нежно ексфолира повърхността й, за да елиминира замърсяванията и да разкрие по- свежа и сияйна кожа.
РЕЗУЛТАТ: СИЯЙНА И ДЕТОКСИКИРАНА КОЖА
По- здравословен тен, повишаване на кожната защита.
Есенцията, позната и като „предхождаща грижата“, се нанася след тонизиращия лосион / ако има такъв / и преди серума.
МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕН ЛОСИОН
За разлика от обикновения лосион, който допълва почистването на кожата, хидратиращия концентрат е с по-високо съдържание  на хидратиращи съставки и подсилва действието на активните съставки от грижата за кожата.
УЛТРА НЕЖНА И ГЛЕЗЕЩА СЕТИВАТА ТЕЧНОСТ
Текстура – нежен ултра хидратиращ  гел