03/08/2016

OPTIM EYES PATCH

By admin In

88.00лв.

Използвайте шпатулата, за да поставите пача на предварително почистена околоочна зона. Оставете да подейства за 15- 20 мин. Може да усетите лек пощипващ ефект, но това е нормално и означава, че продукта действа. Използвайте 2 пъти седмично за експресно възстановяване на околоочната зона. Продължете с OPTIM EYES ® или TIME FILLER EYES ® за максимален ефект.

Описание

ПАЧОВЕ С ЕКСПРЕСНО ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ УМОРА

ПАЧ МАСКА ЗА ОЧИ С ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.
ЕДНОВРЕМЕННО ТРЕТИРА ВСИЧКИ ПРИЗНАЦИ НА УМОРА САМО ЗА 10 МИНУТИ.
КОРЕКЦИЯ СРЕЩУ ТЪМНИ КРЪГОВЕ. СТИМУЛИРАЩ ЕФЕКТ.

Активнa съставка, с високо съдържание на полизахарид, преструктурира капилярната мрежа и стимулира микроциркулацията, за да се намалят тъмните кръгове. Активна съставка, извлечена от дрожди с високо съдържание на полизахариди: Увеличава капилярната устойчивост, благодарение на съдържанието на витамин B3. Насърчава неоваскуларизацията -кръвообръщението в околоочната зона е подобрено.
По-малко съдов застой. По-малко съдово натоварване. Тъмните кръгове намаляват и в резултат околоочната зона e с по-отпочинал вид.

СЛЕД 1 МЕСЕЦ УПОТРЕБА НА OPTIM-EYES PATCH: – 29.3% ТЪМНИ КРЪГОВЕ
КОРЕКЦИЯ НА ТОРБИЧКИТЕ. ДРЕНИРАЩ ЕФЕКТ.

Комплекс [хамамелис + метличина]: дренира и успокоява зоната около очите, за намаляване на торбичките.
ЦВЕТНА ВОДА ОТ МЕТЛИЧИНА. Осигурява незабавно усещане на свежест и облекчение. Призната заради своите дрениращи свойства, облекчава и успокоява подути или възпалени очи.
ЕКСТРАКТ ОТ ХАМАМЕЛИС. Облекчава, успокоява и омекотява. Изглажда зоната около очите и клепачите. Третира кожните раздразнения, дренира зоната около уморените очи и изтрива признаците на умора. Нейните стягащи и дрениращи свойства, стягат тъканите и намаляват излишното натрупване на кръв в кръвоносните съдове, което води до намаляване на торбичките под очите.

СЛЕД 1 МЕСЕЦ УПОТРЕБА НА OPTIM-EYES PATCH: – 24.8% ТОРБИЧКИ
КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИТЕ. ХИДРАТИРАЩ И ПОВДИГАЩ ЕФЕКТ.

Черен гел от карагенан: изглажда и хидратира зоната около очите за възвръщане на гладкия й вид видимо. Формулата съдържа гел-серум от:
карагенан- водорасли с високо съдържание на полизахариди и минерали за повече еластичност, изглаждане и хидратация в цялата зона. Позволява отлична абсорбция с подобен ефект на инжектиране без игли. Уникален ултра-свеж гел с ефект «втора» кожа. Без лепкаво усещане и перфектно следва контура на окото за истински комфорт и облекчение.Дълбоко третиране на околоочната зона, която изглежда обновена.
Съхранявайте продукта в хладилник за още по-голям лифтиращ ефект.

СЛЕД 1 МЕСЕЦ УПОТРЕБА : – 16.4% БРЪЧКИ ТИП ПАЧИ КРАК
СЛЕД 15 МИНУТИ УПОТРЕБА : + 24% ХИДРАТАЦИЯ

ОЩЕ СЛЕД ПЪРВАТА УПОТРЕБА
91% ОТ ПРИЗНАЦИТЕ НА УМОРА ЗА ИЗТРИТИ

СЛЕД 14 ДНЕВНА УПОТРЕБА :
71% ПО-МАЛКО ВИДИМИ ТЪМНИ КРЪГОВЕ
71% НАМАЛЯВАНЕ НА ТОРБИЧКИТЕ
81% ПО-ИЗГЛАДЕНИ БРЪЧКИ
91% ПО-ГЛАДКА ОКОЛООЧНА ЗОНА
86% ПО-МАЛКО ПОДДУХНАЛА ОКОЛООЧНА ЗОНА
95% ПО-ХИДРАТИРАНА ОКОЛООЧНА ЗОНА
81% ПО-ОТПОЧИНАЛО ЛИЦЕ
86% ЛИФТИРАЩ ЕФЕКТ