All for Joomla The Word of Web Design

TIME ZERO ®

135.00лв.

TIME-ZERO ® осигурява мощна перфузия за кожата чрез патентовани за FILORGA хроносфери, съдържащи NCEF® .

Целта е да се постигне дълбока клетъчна ревитализация без инжектиране. Формулата е подсилена и с два матрикина- Matrikines Pal за интензивна тъканна регенерация. Тези миниатюрни ендогенни пептиди регулират възстановяването на кожния механизъм и играят ключова роля в цикатризацията и при тъканната регенерация.
МИМИЧЕСКИ БРЪЧКИ
Естетичната процедура за корекция на мимическите бръчки е чрез инжектиране на ботулинов токсин в кожата. Отговорът на TIME-ZERO® е да комбинира две активни съставки с ботокс подобен ефект, доближаващ се максимално до ефекта постигнат при инжектиране. Хексапептид, възпрепятства освобождаването на ацетилхолин – невротрансмитер, изпращащ сигнал до мускулите да се свият и трипептид, който възпрепятства захващането на ацетилхолина за рецепторите му. Резултатът за кожата е създаване на двойна бариера срещу свиването на мускулите. Това дуо от активни съставки работи в пълна синергия на две нива, за да се насърчи отпускането на мускулите и да гарантира по-младежкия вид на кожата.
ИЗРАЗЕНИ БРЪЧКИ НА ПОВЪРХНОСТТА
Естетичната процедура в кабинета е чрез прилагане на пилинг. В отговор TIME-ZERO® разчита на изглаждащи активни съставки, за да полира микро-релефа и да заличи бръчките на повърхността. Глюконолактон и полихидрокси киселина използвани в професионалните пилинги. Комбинацията от тези две съставки ефикасно и нежно ексфолира повърхностния слой на мекия епидермис, отпушва порите, подобрява текстурата на кожата и същевременно предоставя антиоксидантни свойства, които са сравними с тези на витамин С. Активна съставка, подобна на ретинола без фотосенсибилизация, извлечена от Морски копър, богата на минерали и витамин C, постепенно изглажда релефа и стимулира клетъчното обновяване.
360° третиране на бръчките в комбинация с иновативна Swirl технология. TIME-ZERO® комбинира две формули, които бяха напълно несъвместими до този момент – ултра нежен анти-ейдж флуид и гел за мигновен стреч-ефект. Двете текстури работят в синергия за предоставяне на интензивен лифтинг и корекция на бръчките в дългосрочен аспект.
Клинично доказани резултати от независима лаборатория на 28 ден от употребата на TIME ZERO ®:

– 21 % намаляване на назолабиалните бръчки
– 27 % редуциране на бръчките от типа ,,пачи крак”
– 12 % по-малко бръчки в областта на бузите
+ 15 % увеличаване плътността на кожата

Подходящ за мъже и жени, всички типове кожа . Немазна формула с 0 % омазняване и фин аромат. Перфектна база за грим. Обезвъздушена опаковка- флакон 30 мл. Препоръчва се сутрин и/или вечер преди основната грижа.

Нанасяйте на почистено лице сутрин и/или вечер преди крема за лице. Идеална комбинация към Time Filler® и Time Filler Mat ® за всеобхватно действие против бръчки.

Опаковка: 30 мл.

 

Изчерпан