.

ВИСОКОЕФЕКТИВНА ПРОФЕСИОНАЛНА СЕРИЯ

SKIN PERFUSION

FILORGA 38 ГОДИНИ ЛИДЕРИ В БОРБАТА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕТО
ЕКСКЛУЗИВНИ ТЕХНИКИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ  МЕДИЦИНСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ

FILORGA разработва високоефективни анти-ейдж решения, специално създадени за нуждите на естетичната медицина: инжекции с хиалуронова киселина, процедури мезотерапия, медицински пилинги. Тези техники работят заедно зa всеобхватно действие срещу процесите на стареене, както на повърхността на кожата, така и в дълбоките й слоеве.

SKIN PERFUSION наподобява медицинските процедури за подмладяване на FILORGA, с помощта  на ексклузивни техники, напълно безопасни за приложение и с индивидуална насоченост спрямо нуждите на кожата. Серията е специално разработена за употреба в професионалните салони. Тези високоефективни техники осигуряват видими резултати моментално, които се запазват и в дългосрочен аспект.

SKIN PERFUSION – ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ТЕРАПИИ

FILORGA Ви предлага да се потопите в една цяла Вселена от специализирани терапии и луксозно СПА изживяване в едно.
Съчетание между техниките на специалистите по красота и нашите процедури, вдъхновени от медицинската практика, както и ефективни продукти удобни за домашна употреба.

НАПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЯВАЩИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОЦЕДУРИ

Целта е да се доставят видими резултати и едно неповторимо изживяване. Процедури, изцяло съобразени с индивидуалните Ви нужди. Всяка процедура в салона съчетава Skin Perfusion серум, Skin Perfusion анти-ейдж грижа и прилагане на специализирана техника, вдъхновена от медицинската практика според състоянието на кожата.

photo-menu-skin-perf-461x381-0915

03_2_1

SKIN PERFUSION ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ПРОДУКТИ

Ексклузивните техники на Skin Perfusion са комбинирани с продукти с висока концентрация на активни съставки за една цялостна и специализирана грижа за кожата.

Професионалната серия продукти, специално разработена и за домашна употреба с цел оптимизиране ефекта от терапиите извършени в салони /дерматолигични кабинети и поддържане на постигнатите резултати в дългосрочен аспект.

6 Серума с висока концентрация на активните съставки, отговарящи на специфичните нужди на кожата. Ултра леката текстура позволява смесване до 3 серума за всеобхватно действие.

3 Ефективни крема за глобална грижа срешу признаците на стареене. Като резултат от комбинацията между кремовете и всеки един от серумите на Skin Perfusion кожата абсорбира по-ефективно активните съставки.

7 допълващи продукта към основната грижа за максимален ефект на действие.

5 вида коригиращи бустери за 30 днeвни интензивни терапии, с иновативна MIX & BOOST технология на смесване на взаимно активиращите се съставки.

 

photo-menu-skin-perf-461x381-0915

FILORGA CRYOLED – LED РЕЖИМ

 

МЕТОД НА ДЕЙСТВИЕ
Изпраща светлинни вълни до ядрото на клетката. Стимулира митохондриите, които представляват „електростанцията“ на клетката. Той преобразува енергията на органичните молекули, в резултат на смилане (глюкоза) в енергия, която може да се използва от клетките (АТР). Всяки тип светлина излъчва вълна с различна дължина и осигурява ефективно третиране на множество кожни проблеми.

FILORGA +
Уредът излъчва 4 типа светлина, снабден е с 20 LED лампи последно поколение, използва 2 режима на работа, като позволява избор между множество програми, идеално допълващи се за третиране на специфичните проблеми и притеснения на клиента.

РЕЗУЛТАТИ
Стимулирана отвътре, кожата е заредена с енергия, синтезът на колаген и еластин е увеличен, а поддържащата структура в кожата е трайно подсилена. Клетъчната функция е оптимизирана.

FILORGA CRYOLED – CRYO РЕЖИМ

 

МЕТОД НА ДЕЙСТВИЕ

Уредът работи чрез електрическо захранване. По този начин поддържа стабилизиран и постоянен охлаждащ ефект за кожата. Базирана на принципа на термалния шок, криотерапията поражда бърза последователност от свиване и отпускане на кръвоносните съдове. Предизвиканото от криотерапията пулсиране подпомага по-доброто проникване на активните съставки в кожата. Влияе и на обогатяването на кожата с кислород, чрез своето действие върху микроциркулацията, подобряваща клетъчния метаболизъм.

FILORGA +

Създаден вследствие на медицинско изследване, Cryoled постига идеална симбиоза между биостимулиращия ефект и действието на активните съставки. Апаратът, създаден специално за FILORGA, предизвиква много бързо падане на температура до – 18 ° C ( 64° F).

РЕЗУЛТАТИ

Линиите са релаксирани, белезите на умора са заличени, микрорелефът е изгладен, a тенът – сияен.

 

espace-anti-age-slider1

SKIN PERFUSION CABIN ПРОЦЕДУРИ

Терапиите SKIN PERFUSION се извършват само в специализирани кабинети и отбрани салони за красота от обучени специалисти. Ефекта от процедурите се засилва от професионалната линия  SKIN PERFUSION – съдържаща идентична формула създадена за домашно приложение.

ПРЕМИУМ ТЕРАПИЯ– ГЛОБАЛНА ГРИЖА , СЪЧЕТАВАЩА НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНИКИ ( 90 МИН. )

6 ПРОЦЕДУРИ, РАЗРАБОТЕНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ НА КОЖАТА ( 60 МИН. )
ИНТЕНЗИВНА АНТИ-БРЪЧКОВА ТЕРАПИЯ
ТЕРАПИЯ С МОЩЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ
ТЕРАПИЯ ,,НОВА КОЖА” ЗА БЛЯСЪК И РАВЕН ТЕН
МОЩНА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ
ПРOТИВО-БРЪЧКОВА ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

ЕКСПЕРТНА SKIN PERFUSION ТЕРАПИЯ ЗА ОЧИ ( 30 МИН.)
ТЕРАПИЯ ЗА ОКОЛОЧЕН КОНТУР СРЕЩУ ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИ

Серуми за краен клиент


199.00лв.
Изчерпан
199.00лв.
Изчерпан
Промоция!
259.00лв. 181.30лв.

Кремове за краен клиент

Други за краен клиент


Изчерпан
Изчерпан
59.00лв.

Други за краен клиент

EXFOLIATING CREAM

79.00лв.
Изчерпан

Други за краен клиент

HXR EYE CREAM ГЛОБАЛНО ДЕЙСТВИЕ

139.00лв.
Изчерпан

Други за краен клиент

NCTF MIST OXYDATION РЕВИТАЛИЗАЦИЯ

139.00лв.
Промоция!
Изчерпан

За кабина


За кабина

5HP -YOUTH CREAM

За кабина

6HP -YOUTH CREAM

За кабина

B3-RECOVERY CREAM

За кабина

BODY BALM

За кабина

CLEANSING MILK

За кабина

CLEANSING OIL

За кабина

HXR-EYE CREAM

За кабина

HYDRA CRYO-SERUM

За кабина

LIFT CRYO-SERUM

За кабина

LIGHT CRYO-SERUM

За кабина

MODELING GEL

Изчерпан

За кабина

MOISTURISING TONER


Бустери за краен клиент


Промоция!

Бустери за краен клиент

BRIGHT- BOOSTER ПИГМЕНТАЦИЯ – 20%

270.00лв. 216.00лв.
Промоция!

Бустери за краен клиент

HYDRA – BOOSTER ХИДРАТАЦИЯ – 20%

270.00лв. 216.00лв.
Изчерпан

Бустери за краен клиент

LIFT – BOOSTER ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

270.00лв.
Изчерпан

Бустери за краен клиент

LIGHT – BOOSTER БЛЯСЪК И РАВНОМЕРЕН ТЕН

270.00лв.

Бустери за краен клиент

TIME – BOOSTER БРЪЧКИ

270.00лв.