.

ВИСОКОЕФЕКТИВНА ПРОФЕСИОНАЛНА СЕРИЯ

SKIN PERFUSION

FILORGA 38 ГОДИНИ ЛИДЕРИ В БОРБАТА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕТО
ЕКСКЛУЗИВНИ ТЕХНИКИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ  МЕДИЦИНСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ

FILORGA разработва високоефективни анти-ейдж решения, специално създадени за нуждите на естетичната медицина: инжекции с хиалуронова киселина, процедури мезотерапия, медицински пилинги. Тези техники работят заедно зa всеобхватно действие срещу процесите на стареене, както на повърхността на кожата, така и в дълбоките й слоеве.

SKIN PERFUSION наподобява медицинските процедури за подмладяване на FILORGA, с помощта  на ексклузивни техники, напълно безопасни за приложение и с индивидуална насоченост спрямо нуждите на кожата. Серията е специално разработена за употреба в професионалните салони. Тези високоефективни техники осигуряват видими резултати моментално, които се запазват и в дългосрочен аспект.

SKIN PERFUSION – ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ТЕРАПИИ

FILORGA Ви предлага да се потопите в една цяла Вселена от специализирани терапии и луксозно СПА изживяване в едно.
Съчетание между техниките на специалистите по красота и нашите процедури, вдъхновени от медицинската практика, както и ефективни продукти удобни за домашна употреба.

НАПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЯВАЩИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОЦЕДУРИ

Целта е да се доставят видими резултати и едно неповторимо изживяване. Процедури, изцяло съобразени с индивидуалните Ви нужди. Всяка процедура в салона съчетава Skin Perfusion серум, Skin Perfusion анти-ейдж грижа и прилагане на специализирана техника, вдъхновена от медицинската практика според състоянието на кожата.

photo-menu-skin-perf-461x381-0915

03_2_1

SKIN PERFUSION ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ПРОДУКТИ

Ексклузивните техники на Skin Perfusion са комбинирани с продукти с висока концентрация на активни съставки за една цялостна и специализирана грижа за кожата.

Професионалната серия продукти, специално разработена и за домашна употреба с цел оптимизиране ефекта от терапиите извършени в салони /дерматолигични кабинети и поддържане на постигнатите резултати в дългосрочен аспект.

6 Серума с висока концентрация на активните съставки, отговарящи на специфичните нужди на кожата. Ултра леката текстура позволява смесване до 3 серума за всеобхватно действие.

3 Ефективни крема за глобална грижа срешу признаците на стареене. Като резултат от комбинацията между кремовете и всеки един от серумите на Skin Perfusion кожата абсорбира по-ефективно активните съставки.

7 допълващи продукта към основната грижа за максимален ефект на действие.

5 вида коригиращи бустери за 30 днeвни интензивни терапии, с иновативна MIX & BOOST технология на смесване на взаимно активиращите се съставки.

 

photo-menu-skin-perf-461x381-0915

FILORGA CRYOLED – LED РЕЖИМ

 

МЕТОД НА ДЕЙСТВИЕ
Изпраща светлинни вълни до ядрото на клетката. Стимулира митохондриите, които представляват „електростанцията“ на клетката. Той преобразува енергията на органичните молекули, в резултат на смилане (глюкоза) в енергия, която може да се използва от клетките (АТР). Всяки тип светлина излъчва вълна с различна дължина и осигурява ефективно третиране на множество кожни проблеми.

FILORGA +
Уредът излъчва 4 типа светлина, снабден е с 20 LED лампи последно поколение, използва 2 режима на работа, като позволява избор между множество програми, идеално допълващи се за третиране на специфичните проблеми и притеснения на клиента.

РЕЗУЛТАТИ
Стимулирана отвътре, кожата е заредена с енергия, синтезът на колаген и еластин е увеличен, а поддържащата структура в кожата е трайно подсилена. Клетъчната функция е оптимизирана.

FILORGA CRYOLED – CRYO РЕЖИМ

 

МЕТОД НА ДЕЙСТВИЕ

Уредът работи чрез електрическо захранване. По този начин поддържа стабилизиран и постоянен охлаждащ ефект за кожата. Базирана на принципа на термалния шок, криотерапията поражда бърза последователност от свиване и отпускане на кръвоносните съдове. Предизвиканото от криотерапията пулсиране подпомага по-доброто проникване на активните съставки в кожата. Влияе и на обогатяването на кожата с кислород, чрез своето действие върху микроциркулацията, подобряваща клетъчния метаболизъм.

FILORGA +

Създаден вследствие на медицинско изследване, Cryoled постига идеална симбиоза между биостимулиращия ефект и действието на активните съставки. Апаратът, създаден специално за FILORGA, предизвиква много бързо падане на температура до – 18 ° C ( 64° F).

РЕЗУЛТАТИ

Линиите са релаксирани, белезите на умора са заличени, микрорелефът е изгладен, a тенът – сияен.

 

espace-anti-age-slider1

SKIN PERFUSION CABIN ПРОЦЕДУРИ

Терапиите SKIN PERFUSION се извършват само в специализирани кабинети и отбрани салони за красота от обучени специалисти. Ефекта от процедурите се засилва от професионалната линия  SKIN PERFUSION – съдържаща идентична формула създадена за домашно приложение.

ПРЕМИУМ ТЕРАПИЯ– ГЛОБАЛНА ГРИЖА , СЪЧЕТАВАЩА НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНИКИ ( 90 МИН. )

6 ПРОЦЕДУРИ, РАЗРАБОТЕНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ НА КОЖАТА ( 60 МИН. )
ИНТЕНЗИВНА АНТИ-БРЪЧКОВА ТЕРАПИЯ
ТЕРАПИЯ С МОЩЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ
ТЕРАПИЯ ,,НОВА КОЖА” ЗА БЛЯСЪК И РАВЕН ТЕН
МОЩНА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ
ПРOТИВО-БРЪЧКОВА ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

ЕКСПЕРТНА SKIN PERFUSION ТЕРАПИЯ ЗА ОЧИ ( 30 МИН.)
ТЕРАПИЯ ЗА ОКОЛОЧЕН КОНТУР СРЕЩУ ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИ

Серуми за краен клиентКремове за краен клиентДруги за краен клиентЗа кабинаБустери за краен клиент