TIME ZERO® – ВРЕМЕТО СЕ ДВИЖИ В НАША ПОЛЗА

1

Като много от жените, за които говорим ежедневно, ние се чувстваме комфортно по отношение на времето. И вярваме, че кожата ни заслужава първокласна грижа, която да поддържа добрия ѝ вид. А когато става въпрос за високо качество FILORGA е сред първите, за които се сещаме, защото в продължение на няколко десетилетия е доказала отговорното си отношение към красотата.

Резултатът е появата на най-новия серум Time Zero®, като естествено продължение на последните тенденции, които компанията използва за вдъхновение. Използваните активни съставки и техники от естетичната медицина ѝ помагат да развие авангардното средство, което може да премахне всички типове бръчки.

С него Filorga разширява гамата Medi-Cosmetique®, която се налага като първата серия дермо-козметика от Франция, резултат от нехирургичните анти-ейдж процедури. Съчетанието на най-доброто от света на козметиката и естетичната медицина в линията осигурява на кожата както високата ефективност на професионалните процедури, така и удоволствието от ежедневната грижа.

time zeroЗа разлика от останалите продукти на пазара, Time Zero® е разработен да се справи с четири основни вида бръчки. И това с помощта на една проста идея – влагане на активните съставки, които обикновено се употребяват в естетичната медицина, в една-единствена козметична формула.

Спрямо дълбоките бръчки Time Zero® действа чрез тройна корекция, подобна на филър. За състаряването на кожата, причинено от умора, серумът осигурява мощна перфузия за кожата чрез патентовани за Filorga хроносфери, съдържащи NCTF® мезотерапевтичен коктейл. Той е създаден преди повече от 40 години и е изключителна комбинация от витамини, аминокиселини, коензими, нуклеотидни бази, минерали, антиоксиданти плюс хиалуронова киселина, която се е утвърдила като абсолютен златен стандарт в анти-ейдж терапиите. При мимическите бръчки серумът комбинира две активни съставки с ботокс подобен ефект, доближаващ се максимално до ефекта постигнат при инжектиране. И не на последно място, Time Zero® влияе и на изразените на повърхността бръчки, благодарение на изглаждащите активни съставки, като полира микро-релефа и изглажда повърхността.

Time Zero® – времето се движи в наша полза