All for Joomla The Word of Web Design

ОЧИТЕ! Те първи издават възраста !

Авторски протокол, ефективно и трайно забавя дегенеративните процеси на деликатната зона около очите.

Кожата около очите е е едва 0,1 мм . Подложена на разтягане при всяка мимика се появяват фини бръчици, тъмни кръгове, отпускане и торбички. Откриваме ги в почти всяко лице след 25г.

Факт е, че традиционно за зоната около очите най-често се предлага мускулна релаксация чрез ботолинов токсин. Това ефективно блокира мимиката за 4 до 6 месеца, но не решава структурните проблеми на кожата свързани с нейното стареене : дехидратацията, намалена еластичност и изтъняване.

Истинската анти-ейдж терапия изисква комплексно въздействие за овладяване и забавяне на дегенеративните процеси във всички слоеве на кожата.

Околоочният контур може да бъде стегнат, повдигнат, без бръчиците, а изгубеният обем да се възвърне чрез серия от козметични и миниинвазивни естетични процедури.

Протоколът, който аз прилагам включва комбинация от няколко метода, които могат да бъдат прилагани и самостоятелно в зависимост от кокретното състояние..

Пилинг: Специално разработена нова генерация пилинг на Filorga Lab се прилага в деликатната зона около очите. Коктеил от алфа- хидрокси киселини и глюконолактон- естер на гликоловата киселина, премахва безжизненият кератинов слой, без пост процедурно лющене и зачервяване. Богатите анти-ейдж съставки премахват финните линии и нежеланата пигментация, която често съпътства тази зона. Пилинга на Filorga Lab е подходящ дори за най-чувсвителни кожи и може да се прилага целогодишно, тъй като не предизвиква фото чувствителност. Препоръчват се 5 процедури на отстояние 2 седмици.

Терапия за около очен контур : След пилинга да се приложи терапия от професионалната серия СКИН ПЕРФЮЖЪН на Filorga lab. която е базирана на съставки произхождащи от естетичната медицина. Хидратира, подхранва и освежава кожата около очите.

КРИО-МЕЗО терапията: Неинвазивен меди- козметичен метод с възхитителен ефект чрез уред Cryo LED. Съчетава съвършен технически уред , който има два накрайника : КРИО – достига температура -18 С – предизвиква мощна вазо констрикция и вазо дилатация в кожното кръвообращение, което променя пропускливостта на клетъчните мембрани и прави възможно навлизането в кожата на коктейли от мощни анти-ейдж съставки с органичен произход . Премахва тъмните кръгове и торбички, изглажда бръчките , стяга и лифтира отпуснатата кожа дори след една терапия

LED терапията е ново не инвазивно средство за стимулиране на колагеногинезата, което също прилагам след пилинг. Светлини от видимият спектър с различни цветове ( червена, жълта, зелена и синя) проникват на различна дълбочина на кожата и стилмулират метаболизма на клетките. LED booster на Filorga lab прави ефекта несравним за неинвазивна процедура. Може да се прилага целогодишно, без рискове и нежелани странични ефекти. Може да се прави щест последователни процедури и след това веднъж месечно. Така кожата се уплътнява и става по-сочна,свежа и бляскава

Микронидлинг: Микро-инвазивен метод, който изпълнен правилно надхвърля очакванията! Използвам мезо ролер на Filorga lab, защото има 600 игли с 1мм дължина на иглите. Те са разположени на 10 самостоятелно въртящи се глави, което за разлика от всички останали на пазара, не предизвиква надраскане. Микро- нидлинга има за цел да предизвика механична травма в кожата на дълбочина 1 мм. Тази механична травма е „полезна“ защото води до стимулиране на възстановяване целостта на кожата и изграждане на нов колаген ( тип1 и 3). Освен това при микронидлинга се получават микро-канали през които проникват бустери. Аз използвам NCTF® 135 HA тъй като води до най-мощната биологична стимулация на фибробластите и подобряват техната синтезираща функция. Производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина е ускорено само след 24часа. А на третият ден след приложението колагена е с 256% повече, както и еластина и собствено произведената хиалуронова киселина. Кожата е видимо подмладена : фините бръчки са намаляли с 72%; хидратацията на кожата е повишена с 132% , 144% повече бласък. Като бонус клетките са с 90% по-добре защаитени от свободните радикали, което ги предпазва от стареене.

Резултатите се дължат на качественият и количествен състав на продукта NCTF®135HA и на техниката на въвеждането му.

За разлика от всички други продукти за мезотерапия, NCTF ®135 HA единственият, който съдържа 59 инградиента от органичен произход: 24 аминокиселини за подобряване протеиновата синтеза; 5 нуклиотидни бази за изграждане на клетъчното ДНК; 12 витамина, които стимулират клетъчният метаболизъм; 6 минерала запълват йонният дефицит; 6 коензима, 6 антиоксиданти и неомрежена хиалуронова киселина

NCTF135 HA e първият и единствен коктеил за анти-ейдж мезотерапия, който има CE сертификат за качество разрешаващ инжектиране на продукта в кожата.

Мезотерапия: Мини-инвазивен метод, чрез който в кожата се въвеждат биологично активни вещества, които стимулират дейността на клетките . Резултатът зависи от техниката на въвеждане и качествата на продукта. В естетичната мезотерапия NCTF ® New Cellular Treatment Factor e продукта утвърден за „Златен стандарт“ поради

нeненадминатата си степен на ефективност и безупречен профил на безопасност. Единствено при приложение на NCTF 135 само за 24 часа се постига 135% увеличение на броя на фиброобластите, а на 72 час – вече има 147% повече фибробласти синтезиращи междуклетъчният матрикс.

Овен мануална техника за въвеждане на NCTF135®HA, продукта може да бъде инжектиран с мезо пистолет . Аз предпочитам мулти инжекторният вакумен мезо пистолет, защото ми дава възможост да направя всички инжекторни мезо техники при пълна безопастност за клиента и професионалиста. Дължината на иглите е фиксирана на 1,5 мм и достигат герминативният слой на кожата. Вакумът, който засмуква кожна гънка гарантира липса на загуба на материал и прави инжектирането безболезнено и ефективно.

Инжекторът е работи много програми за лице вкл. Около очен контур, коса и тяло; режим с 5 игли и с 1 игла, който дават оргомен спектър от програми за работа. СЕ сертификат, корейски и има 50 години гаранция.

 

Bio-Nutri -Lift.: Истинската промяна настъпва с помощта на новата концепция в бюти индустрията. Протокол на FILORGA Medical ,съчетава в определено съотношение NCTF ® 135 HA с филър с хиалуронова киселина. Удивителното е, че това става без да се трансформират самите черти или да се създават неестествени обеми.

Art Filler за фини линии: Последна генерация филър с хиалуронова киселина, произведен по революциона TRI –HYAL технология . Единственият филър, който доказано запазва ефекта до 18 месеца . 18 месечно клинично проучване , сравнява ефекта с други утвърдени продукти на пазара и доказва открояващо превъзходство.

При дълбоки бръчки тип“пачи крак“ Art Filler fine lines е най- добрата алтернатива на ботолиновият токсин.

В допълнение на продължителен ефект, превъзходна безопасност Art Filler доказанo стимулира производството на колаген и еластин в дермиса, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата. Производството на колаген продължава през целият период на ефекта 18месеца.

Всеки един от методите може да се прилага самостоятелно, но комбинирани заедно потенцират действието си и водят до дълготрайни и много естествени резултати, подчертаващи индивидуалността и красотата на всяко лице във всяка възраст.

Ежедневната грижа: не трябва да се подценява. Тя осигурява подръжка на постигнатите резултати от козметичните и естетични процедури, а също така и профилактика за забавяне появата на сериозни промени в нежната зона около очите.

Аз препоръчвам при финни бръчки и леко отпускане на кожата около очите да се ползва ежедневно околоочен крем OPTIM EYES ; при появата на хлътване и по-силни бръчици подходящ е TIME FILLER EYES; Ако искаме да подсилим грижата в домашни условия с крио масаж на очният контур EYE ABSOLUTE е продукт с металем масажен накрайник.

Перфектно почистване на грима и хидратацията на зоната + стимулация растеж на мигли ще постигнем с OPTIM EYES LOTION.

LASHES & BROWS e иновативен, прекрасен, мощен стимулатор за растеж и сгъстяване на мигли и вежди.

Зоната около очите е предизвикателство за всеки козметик и лекар практикуващ естетични процедури. Успешното третиране започва в ранните 20 и изисква постоянна грижа.

При интерес за обучение на представените методи не се притеснявайте да се свържите с нас : www. Filorga.bg office@mpharmhb.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *