All for Joomla The Word of Web Design

Операция ,,АНТИГРАВИТАЦИЯ”

Красотата иска жертви. Filorga Lab. Paris оборва остарялото твърдение. Ефектът от серията Lift-Structure е лифтинг без игли

Не ме е срам да призная – аз съм сноб, що се отнася до грижите за кожата. Затова обичам Filorga Lab. Paris. Като пионер в естетичната мeдицина с над 35-годишен опит марката една от първите схвана

накъде духа вятърът на промяната. И бързо се прео- риентира към естествения подход, на който лицето реагира с аплодисменти и иска още. Апропо за овациите. При ултраповдигащата  серия  Lift-Structure те прерастват в оглушителни ръкопляскания.

Геометрия на младостта

Безжизненият тен е борба. Но той е нищо в срав- нение с проклятието неестетично увисване, което автоматично добавя още 10 години към  възрастта. Иска ви се, също както и на 32%

от жените над 40 години и 81% в диапазона 50+, да се завиете с одеяло презглава и да не се поглеждате в огледало. Стоп! Има надежда. Като съвременна power women може да се противопоставите на  земното притегляне, и то без операция. Трите лифтинг продукта Lift-Structure на Filorga Lab. Paris обещават да ви  избавят  от т.нар. бузи на булдог, аморфната брадичка и печалните или сурови черти на лицето и да върнат мигриращия овал на мястото

му и предишната форма на сочна ябълка на скулите. Макар че едва ли биха могли да опнат  кожата като  след   фейслифтинг, те действат. При това серумът и кремовете – дневен и нощен, са 86% по-ефективни от класическата антиейдж грижа. Ключът към успеха е безпрецедентното съчетаване на три инвазивни методики от естетичната медицина – плазмолиф- тинг и инжекции с колаген и хиалуронова киселина. При това без игли.

Плазмени фактори на лифтинга Запомнете този термин. Комплексът Plasmatic Lifting Factors, чиято разработка отнема 3 години, включва растителна плазма от куркума, в корени на която са концентрирани клетки – фактори на растежа, стимулиращи обновяването на кожата.

Междувременно колаген с морски произход, чиято структура е идентична с тази на кожата, активира синтеза на собствен колаген, интензивно изпъл- вайки я отвътре. От своя страна вездесъщата хиалуронова киселина рескулптурира лицето. Чували ли сте за т.нар. механобиология, при която кожата реагира на механичните стимулатори? Ето защо серумът Lift-Designer е оборудван с метален ролон. Апликаторът улеснява нанасянето на участъци, изискващи най-голяма корекция (контур на лицето и шия).

Французите от Filorga Lab. Paris имат строго правило. Ако в първата седмица от употребата на дадения продукт няма резултат, той не се пуска на пазара. Така че може да не се съмнявате: след 7 дни светата троица, както наричам триото Lift-Structure, сътворява чудо. Абсолютно! Дори да не вярвате, струва си да є дадете шанс. 64% от тествалите я жени вече го направиха, отказвайки се от хирургичен лифтинг.

Ултралифтинг нощен крем с уплътняващ ефект Sleep&Lift – две аминокиселини стимулират регенерацията на кожата през нощта. Текстура на балсам за комфорт.

Текст: Свобода Сидерова

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.