НОВАТА СЕРИЯ HYDRA-HYAL – РЕВОЛЮЦИЯ В ПРОДУКТИТЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Открийте обновената формула на любимия ви серум HYDRA-HYAL, обогатен с 5 типа хиалуронова киселина. И това не е всичко! Новата серия HYDRA-HYAL включва и HYDRA-HYAL CRÈME, дневен крем с лека текстура и интензивно изпълващо и хидратиращо действие. Благодарение на своя над 40-годишен* опит в инжекционните продукти, FILORGA включва за първи път в продукти за грижа за кожата 5 типа хиалуронови киселини.

Двата продукта в комбинация осигуряват моментална и дълготрайна хидратация за видимо по-свежа, по-плътна и гладка кожа.

ЗАЩО ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА Е ТОЛКОВА ВАЖНА ЗА ПОДДЪРЖАНЕТО НА КОЖАТА МЛАДА И СВЕЖА?

Естествено присъстваща в междуклетъчните пространства на дермата, хиалуроновата киселина играе важна роля в нашето тяло. Освен че хидратира и предпазва кожата от външните агресови, тя може да задържи до 1000 пъти теглото си във вода. хиалуроновата киселина за възстановяването на структурата на кожата и подсилва нейната плътност и еластичност. С течение на времето количеството на хиалуронова киселина в организма намалява (губим около 6 % хиалуронова киселина с всяка изминала всяка година.) Тази липса води до загуба на еластичност на кожата, дехидратация и поява на бръчки и фини линии. Ето защо е важно да изберете грижа за кожата, богата на хиалуронова киселина, за да хидратирате и изпълните кожата, да освежите лицето и да изгладите бръчките. Съдържанието на различни типове хиалуронова киселина осигурява качествена дълготрайна хидратация в дълбочина.

НЕКА РАЗГЛЕДАМЕ ПО-ПОДРОБНО 5-Е ТИПА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В НОВАТА СЕРИЯ HYDRA-HYAL:

  • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА С ВИСОКО МОЛЕКУЛНО ТЕГЛО

Този тип хиалуронова киселина е с най-голяма молекула, действа върху повърхността на дермата, образувайки полупрозрачен защитен филм. Позволява задържането на вода в клетките и осигурява перфектна хидратация. Идеалният съюзник на кожата в ранните етапи на стареене.

  • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА С НИСКО МОЛЕКУЛНО ТЕГЛО

Това е микромолекула, която прониква дълбоко в кожата благодарение на малкия си размер. Действа върху слоевете на епидермиса, подсилва производството на колаген и изпълва кожата отвътре.

  • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА СЪС СРЕДНО МОЛЕКУЛНО ТЕГЛО

Хиалуроновата киселина със средно молекулно тегло прониква в повърхностните слоеве на кожата и подсилва хидратацията на епидермиса.

  • КАПСУЛИРАНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Капсулираната хиалуронова киселина с високо молекулно тегло достига до дълбоките слоеве на епидермиса. Задържа повече вода, за да изпълни кожата и да запълни бръчките. Капсулирането позволява на хиалуроновата киселина да се освобождава с течение на времето за дълготраен ефект на плътност. Тази хиалуронова киселина е интегрирана в допълнение към тази, присъстваща в NCEF.

  • ОМРЕЖЕНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Това е набор от молекули на хиалуроновата киселина, свързани една с друга, които образуват защитен филм върху повърхността на кожата. Подобрява се бариерната функция и еластичността на кожата. Благодарение на свойствата на хиалуроновата киселина за задържане на вода, е осигурена дълготрайна хидратация.

 

HYDRA-HYAL 30 ml.

СЕРУМ С ИНТЕНЗИВНО ИЗПЪЛВАЩО И ХИДРАТИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

 

Основен състав и действие:

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ – 5 ТИПА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – ВИДИМО ПО-ПЛЪТНА И ТОНИЗИРАНА КОЖА

5 типа хиалуронова киселина: омрежена, капсулирана, с ниско, средно и с високо молекулно тегло. Благодарение на интензивното овлажняващо и хидратиращо анти-ейдж действие, кожата е моментално уплътнена(2), нивото на хиалуронова киселина е повишено с +58% (3), осигурена е 24-часова хидратация(4).

РЕЗУЛТАТИ: Видими още след първото нанасяне. Кожата е изгладена, изпълнена и хидратирана.

  • ИЗГЛАЖДАНЕ И ХИДРАТАЦИЯ: благодарение на 5 типа хиалуронови киселини със 100 % естествен произход.
  • ПОДМЛАДЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ: мощен растителен екстракт, богат на антиоксиданти, стимулира естествените защитни системи на кожата срещу външните агресори с цел превенция и дълготрайна регенерация.

Дерматологично тестван. *от 1978 до 2015 (2) Клинично проучване – 33 жени – резултат след 1 нанасяне. (3) Ex-vivo тест в сравнение с плацебо, 1 приложение за 4 дни. (4) Проучване на хидратацията и влагата в кожата, 20 доброволци, 1 приложение.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанасяйте сутрин и/или вечер върху лице и шия самостоятелно или преди крема за лице.

Подходящ за: мъже и жени. Всички типове кожа.

Съвет: Използвайте като основа за грим или за успокояване на кожата след излагане на слънце.

 

HYDRA-HYAL CRÈME 50 ml.

ХИДРАТИРАЩ И ИЗПЪЛВАЩ КРЕМ ЗА НОРМАЛНА/СУХА КОЖА

 

Открийте новия крем за лице HYDRA-HYAL, хидратираща грижа в буркан. Благодарение на своя над 40-годишен* опит в инжекционните продукти, FILORGA включва за първи път в продукт за грижа за кожата 5 типа хиалуронови киселини (омрежена, капсулирана, с ниско, средно и с високо молекулно тегло.)

Безпрецедентна синергия от 5 типа хиалуронови киселини, която осигурява на кожата най-добрата хидратация против стареене! Независимо от възрастта или типа кожа, серията HYDRA-HYAL се комбинира перфектно с всички процедури за жадна за хидратация кожа. С дневната грижа HYDRA-HYAL, FILORGA връща хидратацията в основата на борбата със стареенето на кожата и предлага на дамите нов козметичен anti-age продукт.

Абсолютен КОМФОРТЕН КРЕМ: изглаждаща хидратация без неприятно опъващо усещане.

РЕЗУЛТАТИ: Видими още след първото нанасяне. Кожата е изгладена, изпълнена и хидратирана.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанасяйте сутрин и вечер върху почистена кожа на лице и шия самостоятелно или след серума за лице.

Съвет: Използвайте в допълнение към серума HYDRA-HYAL за супер хидратация и силно изпълващ ефект на комплекса HYAL-DIFFUSING FACTORS.

Подходящ за: мъже и жени. Нормална/суха кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *