NCEF-SHOT

– ИНТЕНЗИВЕН ANTI-AGE СЕРУМ

С ДНЕВНА ДОЗА ЕКВИВАЛЕНТНА НА 1 МЕЗО ИНЖЕКЦИЯ

Липса на свежест, неравномерен тен, повяхналост, дехидратация – звучи ли ви познато? Все повече дами желаят да подмладят кожата си и да заличат признаците на умора – в домашни условия и без да прибягват до инвазивни процедури. Възможност за експресна ревитализация само за 10 дни дават френските лаборатории FILORGA с новия си продукт NCEF-SHOT – супер енергия за кожата под формата на серум! Ежедневната доза от продукта (в елегантно стъклено шишенце от 15 мл.) доставя на кожата активни вещества с еквивалента на 1 инжекция за мезотерапия1.

 

Благодарение на естествения си състав, NCEF-SHOT е подходящ за всеки тип кожа, идеален е за използване по време на преходните сезони и периоди на силен стрес или умора.

 

В КАКВО СЕ КРИЕ ТАЙНАТА НА NCEF-SHOT?

Мощният NCEF комплекс от 50 съставки (хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, минерали, коензими, антиоксиданти) + екстракт от Pseudoalteromonas (протеини + екзополизахариди), прониква дълбоко в кожата, като въздейства на клетъчно ниво. Активните вещества стимулират жизнеността на кожата, коригират бръчките, възстановяват еластичността и естественото сияние на кожата.

 

Вземете продукта по време на своята лятна почивка или за възстановяване кожата за новия сезон! Ще обикнете леката му деликатна текстура и усещането за свежест и мекота!

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ NCEF-SHOT?

Нанасяйте продукта сутрин и вечер, върху чиста и подсушена кожа на лицето, шията и деколтето. Разклатете преди употреба, напълнете пипетата до маркировката, поставете в дланта си, затоплете леко с ръце и нанесете върху кожата с леки масажиращи движения.

 

С КОИ ПРОДУКТИ ДА СЪЧЕТАВАТЕ NCEF-SHOT?

Макар и част от серията NCEF-REVERSE, NCEF-SHOT е универсален продукт, който можете да използвате заедно с останалите продукти FILORGA за грижа за кожата. Като стъпка от рутината ви, NCEF-SHOT се нанася преди серума за лице и след подготвящия лосион/essence.

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ДА ОЧАКВАТЕ?

Ефикасността на продукта е клинично доказана, за да гарантира безкомпромисно качество. Само след 10 дни употреба, бръчките намаляват с 25 %*, увисването с 16 %*, а блясъка и сиянието се повишават с 21 %**.

А, вие имате ли нужда от супер доза свежест за вашата уморена и девитализирана кожа?

Опитайте NCEF-SHOT и забележете разликата!

  1. Мезоинжекцията е първоначално разработена от FILORGA.

* Инструментални измервания – 30 доброволци – след 10 дни приложение на NCEF- SHOT 2 пъти дневно. ** Клинично тестване – 30 доброволци – след 10 дни приложение на NCEF-SHOT 2 пъти дневно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *